torstai 15. syyskuuta 2016

Rakkaudesta kirjoihin





  R a k k a u d e s t a  
   k i r j o i h i n 

Mitä sinulle tulee mieleen kirjoista? Meille tulee eri maailma, toinen aika ja paikka. On ihanaa käpertyä lämpimän peiton alle ja syventyä kirjaan.  

Näitä kirjoja suosittelemme: 

John Green, Tähtiin kirjoitettu virhe 
Rakkaus on aina vaikeaa, mutta ei mahdotonta silloinkaan, kun on parantumattomasti sairas. Syöpää sairastava 16-vuotias Hazel on onnekas saatuaan muutaman lisävuoden. Elämä tuntuu silti jo eletyltä, kunnes hän tapaa hurmaavan Augustus Watersin. Toisistaan Hazel ja Augustus löytävät sen, mitä eivät ole vielä ehtineet menettää. 
Tähtiin kirjoitettu virhe on riipaisevan hauska, filosofisen älykäs ja vimmaisen rohkea romaani rakkaudesta, periksi antamattomuudesta ja elämän odottamattomuudesta. 
Kuvahaun tulos haulle the fault in our stars         Kuvahaun tulos haulle the fault in our stars okay 


Stephenie Meyer, Twilight Houkutus 
Bella Swan muuttaa uuteen kotiinsa Forksin pikkukaupunkiin. Ensimmäisenä 
päivänään koulussa hän tutustuu komeaan ja salaperäiseen Edward Culleniin, joka 
 käyttäytyy omituisesti tytön seurassa. Edward paljastuu pian vampyyriksi. 
 Hänelle Bellan veren tuoksu on houkuttelevampi kuin kenenkään muun ihmisen, ja tämän vuoksi poika pelkää jonakin päivänä tappavansa tytön. Tästä huolimatta kaksikko rakastuu ja aloittaa suhteen. Bellasta tulee kuitenkin sattumalta verenhimoisen vampyyri Jamesin uusin kohde. James alkaa saalistaa Bellaa, joka joutuu Cullenien avustuksella pakenemaan Forksista.
Kuvahaun tulos haulle twilight houkutus Kuvahaun tulos haulle twilight 


By: Siru ja Sonja